Reviews

Lees hieronder alle ervaringen

Ervaring Ontdek jouw 2.0 versie 

Toen ik begon bij Irma had ik een bepaald beeld in mijn hoofd van hoe sessies eruit zouden zien. Dat de sessie altijd volgens een vooraf ‘ingestudeerd programma’ afgewerkt zou worden en misschien een beetje zweverig of stoffig zouden zijn. 

Niets bleek minder waar! In een ontspannen, warme, uitnodigende sfeer vinden de sessies plaats. Irma luistert naar waar je knelpunten zitten en vanuit dat perspectief wordt de sessie gevormd. Je bepaalt zelf welke knelpunten op dat moment aangepakt dienen te worden waardoor je volledig in controle staat over je eigen ontwikkeling. 

Met duidelijke en soms verwonderlijke opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf en neem je handvatten mee naar huis om deze gelijk in de praktijk toe te kunnen passen.

Irma heeft mij onder andere enorm geholpen in het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Hierdoor overzie/ begrijp ik bepaalde situaties beter en heb ik meer rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf.

Irma, bedankt voor alles! 

 
 

Ervaring Ontdek jouw 2.0 versie 

Als coach biedt Irma een luisterend oor en haalt ze alles uit jezelf. Ze gebruikt coachkaarten op een speelse wijze, gaat terug naar de kern als het gaat om familie. Mijn samengestelde gezin bestaat uit mijn man, drie kinderen, twee schoonkinderen en vier kleinkinderen met allemaal een eigen karakter. Irma heeft mij inzicht gegeven dat je ook anders kan denken over situaties. Je komt erachter waarom je zo denkt en dat dat ook op een andere manier kan. Loslaten en jezelf echt belangrijk vinden, zodat je ook echt van jezelf gaat houden en dat kan je dan doorgeven aan familie, vrienden en collega's.

Op werkgebied laat ze jou zelf kiezen wat jij belangrijk vindt. Ik ben erachter gekomen welke wensen en dromen ik nog heb en daar ga ik mee aan de slag!

Irma geeft mij rust en handvaten waarmee ik verder kan.  

Ervaring Happy Family Workshop

Het inzicht wat ik kreeg tijdens de opstelling heeft mij zoveel vrijheid gegeven om naar de plek te gaan waar ik heen wil, mijzelf zijn. Ik ben echt mijzelf weer terug aan het vinden. Het voelt zo lekker!

Ervaring Ontdek jouw 2.0 versie 

Tijdens een lastige periode in mijn leven zocht ik iemand die mij een spiegel voor kon houden en die mij een zetje in de juiste richting kon geven. Ik ken Irma als oud-collega en toen kon ik altijd al goed met haar praten en wist zij de juiste vragen te stellen die mij op weg hielpen. Ik wist dat ze een coachingspraktijk was gestart en laat die nou ook nog eens in de buurt zijn.

Na een intake voelde het contact meteen weer vertrouwd en goed. Het hele traject heb ik als zeer prettig ervaren en ze heeft me absoluut door een moeilijke tijd heen geholpen. Afsluitend een leuke workshop.

Al met een aanrader om een traject bij Irma te volgen. 

Ervaring Vision Board 

Ik heb onder begeleiding van Irma een Vision Board gemaakt en vond het leuk en inspirerend!

Als je op deze manier met je dromen bezig bent, worden je dromen visueel en meer tastbaar. Bijzonder was het om in tijdschriften te bladeren en dan precies teksten en afbeeldingen tegen te komen die bij mijn dromen passen. Ik ga ernaar streven om in de nabije toekomst in ieder geval 1 van mijn dromen uit te laten komen!

Ervaring Happy Family Workshop van moeder en dochter 

Ik ben samen met mijn dochter bij het coachingsbedrijf van Irma - 5 op een rij geweest. Door te werken met de methodiek 'Familieopstellingen' hebben mijn dochter en ik meer geleerd over onze eigen rol in onze familie. Door na te denken over de rol die ik vroeger had in het ouderlijk gezin, kon ik ook mijn huidige rol in mijn eigen gezin begrijpen. Door meer begrip voor elkaar te krijgen, is onze verstandhouding verbeterd. 

Snel in contact komen

 

Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken! 

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.