Over mij

Irma Leechburch Auwers-Vijverberg

Mijn reis naar 5 op een rij

In 2018 had ik last van chronische hoofdpijn. In het medische circuit werd niks gevonden en dus stond ik weer op straat. Geen idee waar het vandaan kwam. Ik besloot een coach te zoeken. Misschien gaf mijn lichaam aan dat mijn emmer aan het overlopen was? Ik had het gevoel dat dit zou kunnen helpen. Gewoon bij iemand mijn verhaal kunnen doen, zonder oordeel en alleen op mij gericht.

Het bleek te werken! Ik voelde me veel prettiger, leerde veel over mezelf en ik kreeg meer ruimte in mijn hoofd. Ik kon veel positiever naar de wereld kijken, veel bewuster genieten van mijn gezin, mijn relatie en van momenten voor mezelf. Langzaam leerde ik mijn masker af te zetten. Wat een vrijheid!

Ik leerde ontdekken waar ik echt blij van werd, zowel in mijn privé leven als in mijn werk. Ik werd enthousiast over het coachen en met hulp van mijn coach kwam ik erachter dat ik dit ook wilde: een eigen praktijk waardoor ik alle aandacht en focus heb om mensen te laten groeien!

Met mijn vele petten als orthopedagoog, adjunct directeur, systemisch coach, leerkracht en intern begeleider is dit ook een rode draad in mijn leven. Het geeft mij zoveel energie om mensen in beweging te krijgen en ze vervolgens te zien groeien. 

Door mijn vele petten kan ik snel en goed begrijpen wat je doet en waarom je dit doet. Door in te spelen op het gedrag achter jouw gedrag vindt er verandering op een diepere laag plaats. Geen trucjes, maar een blijvende, positieve verandering. Ik leer jou kijken naar je eigen bagage en hoe je hiermee omgaat. Zo ontstaat the real you! Een gelukkige en stralende vrouw!

Wil jij alle aandacht en focus om te kunnen groeien?

Vraag een gratis Groei en Bloei Gesprek aan

Achtergrond 5 op een rij

De naam ‘5 op een rij’ heeft een systemische betekenis. Het verwijst naar mijn gezin van herkomst, namelijk de vijf gezinsleden. Met z’n vijven vormen wij een gezin, een samenzijn, een ‘rij’. Ook heeft de naam te maken met onze achternaam ‘Vijverberg’, die vaak wordt afgekort met ‘Vijf’. Ik werd zelf ook ‘Vijf’ genoemd door vriendinnen en vanuit deze naam kan ik jou ook helpen om alles op een rij te zetten.

Snel in contact komen

 

Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken! 

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.