Over mij

Even voorstellen…

Irma Leechburch Auwers-Vijverberg

Mijn reis naar 5 op een rij

Mijn naam is Irma Leechburch Auwers-Vijverberg. Ik ben 36 jaar oud, getrouwd en moeder van twee prachtige jongens. Ik kom uit een gezin met drie kinderen, waarvan ik de middelste ben. Vanuit mijn ouders heb ik een goede arbeidsethos meegekregen. Tegelijkertijd gaven zij ook mee dat je moet genieten van het leven.

‘Werken als er gewerkt moet worden en feesten als er gefeest moet worden!’

Ik wilde al vroeg mijn eigen centen verdienen en ben begonnen als scholier in de anjers, rozen, freesia’s, paprika’s en tulpen. Na mijn studie pedagogische wetenschappen ben ik de pabo gaan doen. Ik wilde vroeger altijd al juf worden. Andere mensen dingen iets leren trok mij. Na afronding van de pabo ben ik op een school in Rotterdam als leerkracht aan de slag gegaan. Als snel werd ik gevraagd om de taak van intern begeleider op mij te nemen en na een aantal jaar kreeg ik de kans om adjunct directeur te worden. 

Zoals ik als juf de kinderen wilde laten groeien, zo vind ik het nu heel interessant en uitdagend om volwassenen verder te brengen in hun ontwikkeling. Het inspireert mij om iemand in beweging te krijgen en te zien groeien. Door de verschillende opleidingen, trainingen en cursussen die ik heb gevolgd, heb ik ervaren dat het enorm helpt in je ontwikkelingsproces om te weten waar je vandaan komt. Door systemische opstellingen krijg je hier diepgaand inzicht in, waarmee je de reis naar jezelf kunt maken. Ik vind systemisch werk zo waardevol, krachtig, wonderlijk en ook magisch. Dit is dan ook de reden dat ik mij hierin heb gespecialiseerd en ook jou hier kennis mee wil laten maken, op reis naar jezelf!

Achtergrond 5 op een rij

De naam ‘5 op een rij’ heeft een systemische betekenis. Het verwijst naar mijn gezin van herkomst, namelijk de vijf gezinsleden. Met z’n vijven vormen wij een gezin, een samenzijn, een ‘rij’. Ook heeft de naam te maken met onze achternaam ‘Vijverberg’, die vaak wordt afgekort met ‘Vijf’. Ik werd zelf ook ‘Vijf’ genoemd door vriendinnen en vanuit deze naam kan ik jou ook helpen om alles op een rij te zetten.

Snel in contact komen

Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.