Workshops

De 2 workshops op een rij

De Happy Family workshop

Een dag op stap met je moeder
Het jaarlijkse kerstdiner met de familie
Een lang weekend weg met je schoonfamilie

Zie jij hier nu al tegen op? 

Krijg je er de zenuwen van? Heb je het gevoel het nooit goed te kunnen doen? Kom je er altijd uitgeput vandaan? 

Wat nou als je hier makkelijk mee om kan gaan? Als jij het gezellig kan hebben met je familie? 

Ik help jou het hele ‘pakket’ dat je van je ouders hebt meegekregen te accepteren, waardoor je op een ontspannen en fijne manier om kunt gaan met je ouders, je schoonouders, je broers en zussen en je als eerste op de stoep staat voor het kerstdiner 😊

Hoe dan?

In de Happy Family workshop gaan we in twee bijeenkomsten aan de slag met jouw irritatie of vraag over jouw familie. Door middel van een familieopstelling gaan we onderzoeken waar dit thema vandaan komt en wat jij hiermee in de dagelijkse praktijk kunt doen. De investering voor deze 1 op 1 workshop bedraagt 450 euro . 

Is dit iets voor jou? 

Maak een afspraak voor een gratis Groei en Bloei Gesprek en kom erachter of dit iets voor jou is.

Werkgeluk Workshop

Het is zondagavond. Het weekend is weer veel te snel voorbij gegaan. Je denkt aan morgenochtend.. Aan het moment dat de wekker gaat en je weet dat je weer moet… je jezelf uit bed zal slepen, omdat je weet dat de plicht roept. Het liefst zou je je ziek melden..

Dit riedeltje herhaalt zich week in, week uit. Je krijgt totaal geen energie van je werk en je leeft van weekend naar weekend en van vakantie naar vakantie.

Hé, wake up! Dit moet anders!! En het kan ook anders! 

Heb je wel eens van werkgeluk gehoord? Dat je zin hebt in je werk en weer fluitend naar je werk gaat? Dat je doet waar je goed in bent en wat bij jou past? Hoe fijn zou dat zijn? 

Geloof me, dat is ook voor jou bereikbaar!

Hoe dan?

Tijdens de workshop ga je ontdekken wat werkgeluk voor jou betekent. Je komt erachter wat jou energie geeft en wat jou in je werk gelukkig maakt. Je weet wat bij je past en wat niet. Je leert nee zeggen en daardoor kan je keuzes maken in je werk. Wat past wel bij je en wat misschien niet (meer)?  De investering voor deze workshop bedraagt 199 euro. 

Is dit iets voor jou?

Maak een afspraak voor een gratis Groei en Bloei Gesprek en kom erachter of dit iets voor jou is. 

Snel in contact komen

Ik kijk er naar uit om met jou kennis te maken! Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.